Velg en side

«På nett med ukulele»

6-uker med ukulele

Benytt deg av denne unike muligheten til å melde deg på dette online ukulelekurset. Kurset er gratis og vil blir streamet live hver uke via en lukket facebook grupper. Her vil du også få tilgang til kursmateriale, samt mulighet til å stille spørsmål til lærer og andre kursdeltagere underveis.

Meld deg på ved å sende en melding til «UkuleleStine» på Facebook.

(OBS! begrenset antall plasser)

100% Gratis

Det er gratis å delta på dette streaming kurset, da dette er et pilotprosjekt.

Ny leksjon hver uke

Ukentlige online leksjoner hver mandag via lukket facebook gruppe.

Kvalifisert Lærer

Stine Lindseth er en av norges ledende ukulelelærere med utdanning fra NMH.

Ofte stilte spørsmål

Når starter kurset?

Kurset starter mandag 21. oktober. Da vil første live-stream bli holdt kl 19:00. Ved påmelding blir du fortløpende lagt til facebook-gruppen, hvor det vil bli publisert ressurser allerede en uke før kursstart. Her kan du også bli kjent med de andre deltakerne.

Hva kreves for å melde seg på?

For å melde deg på kurset kreves det at du har tilgang på en ukulele du skal spille på, samt en facebook konto. Ut over dette kreves det ingen musikalske forkunnskaper.

Hva inneholder kurset?

Kurset inneholder 6 leksjoner hvor du vil lære å spille ukulele. Det vil si: Akkorder, melodispill, rytmer, teknikk, litt musikkteori og masse låter! Via læringsmodulen i facebook-gruppen vil du også få tilgang til låtene og annet kursmaterialle som PDF og bilder. Utenom leksjonene kan det bli delt ekstra låter, videoer til inspirasjon eller annet bonus-innhold. Du kan stille spørsmål i gruppen og få svar fra lærer der.

Hvilke ukulele anbefales?

Du må ha egen ukulele for å delta på kurset. Anbefaler å ikke kjøpe den billigste i butikken, men gjerne en med litt mer kvalitet. Det må absolutt ikke være den dyreste heller. En ukulele i prisklassen 600-2000 kr pleier å være en god start. Dra gjerne til en musikkbutikk for å prøve hva de har og hør med dem hva de anbefaler. Jeg vil også anbefale en ukulele i konsert eller tenor størrelse. Da har man litt mer plass på gripebrettet.

Hva er aldersgrensen for kurset?

Aldersgrensen til facebook er 13 år og derfor er den det samme på dette kurset.

Hva om mandager ikke passer?

Etter live-streamen hver mandag kl 19, vil video-opptaket bli liggende slik at man kan se det i ettertid. Det anbefales at du ser videoen live slik at du kan komme med spørsmål og kommentarer direkte. Videoene og kursmaterialet vil bli liggende i gruppen også en stund etter at kurset er ferdig.

Kan jeg melde meg på etter at fristen har gått ut?

Du kan dessverre ikke melde deg på dette streamingkurset etter at påmeldingsfristen har gått ut eller kurset er fylt opp. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev (nederst på denne siden) for å holde deg oppdatert om nye kurs, nyheter, konserter, jam-datoer mm.

Hvem er Stine Lindseth?

Stine Lindseth er jobber i dag som gitarlærere ved Oslo Kulturskole. Hun er utdannet musikkpedagog og gitarist fra Norges Musikkhøgskole hvor hun også tok sin udannelse fra 2009-2013. Ellers driver hun Oslo Ukuleleorkester og Oslo Ukuleleklubb, er primus motor bak Oslo Ukulelefestival og holder månedlige ukulelejammer i Oslo.

Hvorfor er dette kurset gratis?

Dette kurset er laget i samarbeid med Norsk Viseforum og med støtte fra Musikkens Studieforbund. Les mer her.

(Om du ikke fant svar på spørsmålet ditt send en melding på facebook)